Jepjep...

Tilastojen mukaan tätä käy joku hölmö lukemassakin:) Tehkää töitä prhana:D

Kolmas asia mitä kaipaan: Suomalainen vessapaperi.

Neljäs on jotain mistä en tiedä mitä se on...

Nyt alkaa tulla ravintolaruokakiintiö täyteen. Tai no ehkä vois seuraavalla kerralla tyytyä vaan salaattiin. Ei sillä ettei se olis hyvää, mutta kyllä sitä kun aikansa syö ravintolassa niin se alkaa pursuamaan korvista.

Lupasin tekstiviestitse että tänään tulee kunnon avautumista. No nyt tulee :)

on se kumma, että jos pitää pääkonttorilta kysyä että onko me spekattu joku NN letkulinja asiakkaalle/asiakkaan valitsemalle suunnittelutoimistolle, niin vastausta ei joko kuulu, tai sitten kirjoitetaan vastaus letkuklemmareista... Ei mua ne klemmarit kiinnosta vaan se letku. Urakoitsija haluaa laittaa kohteeseen jotain merkkiä X ja onhan me näitä laitoksia kait ennenkin toimitettu, eli tieto varmaan on jossain. No siis oikeasti osasin odottaa moista, lähinnä hymyilytti, kun osasi odottaa kyseisen tyyppisiä vastauksia. Lopulta soitin veljelle epsanjaan vastaavalle laitokselle, että mitä siellä käytetään. Vastaus löyty suht nopeasti..Ihan varmasti myös kotona teette parhaanne, ei sillä :)

Kolmatta päivää käydään myös kädenvääntöä siitä että lähettääkö urakoitsija sulzerin pumput suomeen korjattavaksi vai ei. Kävi vesivahinko, joka pitkälti oli urakoitsijan moka ja pumppujen laakeripesät täyttyi vedellä. Ei voida korjata täällä, ja jos halutaan että takuu säilyy, niin pumput suomeen. Yksinkertaista, mutta siellä ne pumput edelleen on montussa ja urakoitsija ehdottelee, että jos korjattaisiin itse... Ei niin ei. onneksi ei tuota varten tarvi osata montaa sanaa bulgariaa, sillä tänään meiltä vietiin tulkki jollekkin toiselle projektityömaalle. Vannon että jos se työmaapäälikkö vielä tulee sinne parakkiin ehdottamaan itse huoltamista, kun sitä pumppua on niin vaikea nostaa pois, niin käyn itse kantamassa sen sieltä montusta ylös.

No tällaista täällä. Mulla on hauskaa ja pääosin hymyilyttää pitkin päivää. Lause "tää on niin tätä" on pyöriny mielessä koko päivän. Ei näiden asioiden takia jaksa murjottaa.

Tänään ravintolassa kun istuttiin niin kuului ämyreistä tuttu biisi. Ilmeisesti se oli joku bulgarialainen kansansävel. Vanhakin vissiin. Mietin kumminkin että miksi se kuullosti niin tutulta, mutta sehän kuullosti ihan tältä:

http://www.myspace.com/vuokkohovatta

--> helise taivas...

nyt harmittaa että vuokko ei ole mun mukana täällä, olis sellanen fiilis että vois tuota levyä kuunnellakkin.

Tänään otin kaks mun mielestä hauskaa kuvaa. Aloin töissä ihmetellä että miks verkko toimii vähän vailinaisesti välillä. No ratkaisu vois löytyä kuvan liitoksista:

 

Kun tultiin töistä Hotellille, niin päälle iski ukkoskuuro, komeita salamia oli taivaalla. Menin suihkuun ja kun tulin kymmenen minuutin päästä suihkusta, niin sade oli lakannut ja kadulla näytti tältä:

 

Ei muutakin nokialaiset jalkaan ja sitten ravintolaan. Nyt meillä on vihdoinkin uima-allas hotellilla, olishan tuossa jo ainakin käsipohjaa voinu vetää :D

Jos joku muuten ihmettelee blogin nimeä ja omaa viittaustani apinaan, niin taustoitan asiaa nyt hieman, joillekkin asia on tuttu:

Aloitetaan häkillä, jossa on viisi apinaa.

Laita banaani roikkumaan häkin katosta ja tikkaat banaanin alapuolelle. Jonkin ajan kuluttua joku apinoista lähtee kiipeämään banaania kohti. Heti, kun apina koskettaa tikkaita, ruiskuta muita apinoita kylmällä vedellä. Jonkin ajan kuluttua joku toinen apina lähtee kohti banaania samoin tuloksin - muita apinoita ruiskutetaan kylmällä vedellä.
Kohtapuoliin tikkaille pyrkivän apinan aikeet estetään toisten toimesta.

Nyt luovutaan kylmästä vedestä. Yksi apina otetaan häkistä pois, ja tilalle laitetaan uusi. Uusi apina haluaa kiivetä tikkaille ja hakea banaanin. Kauhukseen apina huomaa, että muut käyvät sen kimppuun.

Parin yrityksen jälkeen apina ymmärtää, että yritys kiivetä tikkaita johtaa joukkokuritukseen.

Seuraavaksi korvataan taas yksi alkuperäisistä apinoista uudella. Edellisellä kerralla vaihdettu apina osallistuu kuritukseen nyt innolla!

Näin toimitaan kaikkien alkuperäisten apinoiden kanssa. Joka kerta, kun uusi tulokas yrittää tikkaille, muut kurittavat tätä. Useimmilla ei ole mitään käsitystä, miksi ne eivät saa kiivetä tikkaille tai miksi ne osallistuvat tulokkaan kurittamiseen.

Kun kaikki alkuperäiset apinat on korvattu, ei yhtäkään häkissä olevaa apinaa ole ruiskutettu kylmällä vedellä. Kuitenkaan yksikään apina ei enää yritä tavoitella banaania, ja kaikki osallistuvat uusimman apinan kuristukseen.

Miksi?

Koska niiden mielestä täällä on aina toimittu näin.

Tällä apinalla on vielä uskoa ja tahtoa luottaa siihen, että joitakin asioita voi muuttaa ja tehdä eritavoin kuin ennen. Katsotaan miten apinan käy kun matkaraportti ja selkeät kehitystarpeet- raportti päätyy esimiehen pöydälle. Ei vaiskaan, esimieheni on hyvä tyyppi. Toivottavasti se ei lue tätä :)

Öitä!