Tere,

elämä mahtuu pieneen tilaan:

Niinhän siinä kävi että lähtöilta koitti siten hyvin nopeasti Apinalla on ollut tapahtumarikas viikonloppu...

mitä löytyi kaupasta:

Tällä löydöksellä ei tosin ole mitään viittausta tuleviin tapahtumiin, mutta mietin, että mahtaako Mr. Willis tietää mitä markkinoi täällä bulgariassa. Sobieski tosin on polakki vodkabrändi, but anyways...

Niin se lauantai-ilta... Syömään iltapäivällä ,vähän pidempi päivällinen ja siihen pari ginitontsaa päälle...

Saitille tuli keskiviikkona toinen samanikäinen apina ja sen kanssa sitten lähdettiin tsekkaamaan yökerhoa lauantai-iltana. Ainiin lauantain biisi.

http://www.youtube.com/watch?v=XsJz2NmMm6o

No mitä siitä seuraa kun kaksi saman ikäistä apinaa saa vodkaa ja tanssimusiikkia. pienessä maistissa toikkuroitiin yökerholta hotellille päin ja saatiin päähän että lähdetään kattomaan ukkosmyrskyä tonne monumentin edustalle. Lopputulos: Noin tunnin piipaa-auto reissun jälkeen oltiin paikassa jossa näykyy tällaisia kylttejä:

Pazardzikin sairaalaan röntgenosastolta... Niimpä niin. toinen Apinoista kompuroi pimeässä ja löi vähän päätään. Onneksi molemmat apinat ovat ok. No Siinä meni mukavasti sunnuntai aamupäivä ja illalla käytiin syömässä taas perinteiseen malliin. Ruokailun aikaan alkoi tosin sataa vähän reippaammin, mutta apinalaumaa ei tietysti pieni vesisade haitannut, ja päätimme kävellä takaisin hotellille, sateesta viis. Ennen hotellia oli kuitenkin tie mikä piti ylittää, mutta tuo tie oli muuttunut joksikin muuksi:

Hotellin portaat alkoivat tuossa missä apina-orkesterin kaitsija seisoo :D Mittasin tänään aamulla, että nuo kukkaistutusten reunat on noin 70 cm korkeudella tiestä.

Mitäs muuten... Ristiriitaiset fiilikset lähtemisen suhteen. Jostakin syystä haluais jäädä, ei oo kaivannu ees omaa sänkyä, kun täällä ihan ok sänky ja rauhallista nukkua. Hommat jää tietty vaiheeseen, kun nyt vaan on niin, että toinen työmaa odottaa allekirjoittanutta ja kukaan muu ei "kelpaa". Vaikea kuvailla omia tuntemuksiaan, kun ei ittekkään tiedä miksi lähteminen kaihertaa niin paljon ja samalla tuntuu ihan kivalta nähä helsinkiäkin välillä. Tosia-asiassa apina saattaa vielä palata työmielessäkin tänne bulgariaan vielä ennen kesälomaa. Jää nähtäväksi.

Viimeviikko oli kuuma, sen huomaa siittä että tänäaamuna menin partsille kahville ja tupakalle ja aloin miettimään, että pakko laittaa pitkähihanen paita päälle, kun on niin viilee keli. katoin lämpömittaria ja se näytti 22 astetta. Että niimpä niin. Onneksi harjavaltaan jäi se talvitakki sillon kun sieltä lähdin.

Nyt nukkuun, aamulla aikainen herätys, että pääsee kotio :)