Hotellin netti ei toimi, eli pitää kirjottaa työaikana työpaikalta(Ei saa kertoa kellekkään)

Juhannus oli hauska, kiitos kaikille osallisille!

Eilen tosiaan lensin takaisin. Kieltämättä olisin voinu olla kotona hetken pidempäänkin, mutta kyllä sitä taas osasi asettua. Tällä kerralla matka taittui suhteellisen kommelluksitta. Menin Hki-Vantaalle varmuuden vuoks kaks tuntia ennen, vaikkei ruumaan meneviä matkatavaroita ollutkaan. Hyvä niin, sillä ne tsekkiautomaatit ei halunneet tehdä tsekkiä luftwaffen lennoille. Ei muuta kun jonottamaan taas. Mun kolme vuotta hyvin palvellut työntömittani oli jäänyt vahingossa repun sivutaskuun viimeviikolla täältä lähdettäessä. Jäin kiinni turvatarkastuksessa siitä. Hassua sinänsä että se kuitenkin sai tulla bulgariasta viimeviikolla suomeen. Frankfurtissa tuli harjoitettua kestävyysjuoksua, Tunti on lyhyt aika, kun siitä ensin menee 15 minuuttia siihen, että odotellaan ulospääsyä koneesta. Ja sitten seuraava terminaali on piiiiiiiiiiiitkän tunnelin päässä. Koneessa joku sai lievän sairaskohtauksen loppulennosta, joten siksi odotus. Bulgariaan lennettiin lufthansan jollain "boinkkarilla". Kiinnitin huomiota siihen että rivien 12 ja 14 välistä puuttuu jotain. Koneessa ei ollut istumariviä 13! Luulin tuota urbaanilegendaksi...

Sofiassa satoi vettä ja vissiin täällä sataa vettä koko loppu viikon. Tällä kerralla olin hereillä kun ajeltiin vuorten yli ja välistä tänne panagyurishteen. Näky kyllä paljon sellaista mitä nimittäisin kurjuudeksi ja köyhyydeksi... Pani vähän miettimään. Pitäsi olla aika tyytyväinen siihen että saa asua suomessa(kin).

Ulkona tulee vettä kun aisaa, tulkki nauraa, kun apinalla on naama leikkisästi mutrulla joka kerta kun se kuikkii ikkunasta ulos... Viimeviikolla tilatut tarvikkeet on jossain ihan muualla kuin täällä. Yhdestä kollista ei ole mitään havaintoa...eikä tietoa. Jospa ne jostain päin putkahtais.

Eilen mietin illalla että missä maissa sitä haluais käydä komennuksella:

- Etelä-afrikka

- Japani

- Intia

- Kiina

- Korea

- Australia

- Uusi seelanti

Eli esimieheni, jos jostakin syystä olet saanut linkin tähän blogiin ja luet tätä, niin pane  tuo lista ylös jonnekkin.

Ja tiedän että tää blogi on täynnä kielioppi ja varsinkin yhdys_sana-virheitä. Pahoittelut niille joille kielioppi on tärkeää.

Taidan lähteä työmaalle katselemaan, että mitä siellä tapahtuu. Siellä näytti olevan jo paketista purettu offgas-scrubber mäen päällä, vaikkei sen sinne vielä pitänyt olla menossa.

Apina kirjoittelee, mitä ehtii. Jossei hotellilla ala netti toimimaan, niin sitten voi olla välillä hiljaisempaa...