Hotellin netti toimii!!

Päivän biisi:

http://www.youtube.com/watch?v=yI0g2XrB7ho

Ei sillä että biisin sanat mitenkään kuvastaisivat apinan mielialaa, päinvastoin, hyvinhän täällä menee. Jotenkin vaan huomannut täällä ollessa että nuo finskit metallibändit on alkaneet nostamaan apinan korvissa päätään.

Meidän tulkki vietiin taas jonnekkin muualle. HÖH. Eipä sillä, hyvin pärjää lyikkärin ja vihkon kanssa. Ja jos ees yksi kaveri osaa edes yksittäisiä sanoja englantia, niin kyllä se kommunikaatio sillä sujuu. Sitäpaitti, voi sitä riemun ja hymyilyn määrää kun molemmat vihdoin ja viimein ymmärtävät toisiaan ees sen pienen yksityiskohdan verran.

Mites töissä muuten: voisin sanoa, että oon kohta piirtänyt toisen osaston uusiks, mutta se nyt olis jo sellasta henkseleiden paukuttelua, että se kuuluis varmaan suomeen asti. Rehellisesti sanottuna, piirtämistä ja mittaamista ja asioiden etupainotteista tarkastamista ja selvittelyä piisaa. Se on hyvä, mutta välillä tuntuu siltä että tänne vois roudata meidän lisäks pari muutakin kaveria. Välillä pitäsi vaan tapahtua niin nopeasti ja niin paljon. Ja samalla pitäsi olla sitten 99% varma omista päätöksistään. Mulle annettiin vinkki päätöksenteon suhteen ekapäivänä: Jos ees 51% ratkasuistas on oikeita, niin hyvin menee :)

Juhannuksena multa kysyttiin että kuinka "kehittynyttä" seutua tää on: No Laaksossa "traakian alangoilla" ollaan ja on internet ja kaupungin pääkadun varrella 7 kännykkäkauppa... Kuitenkin kadulla saattaa samaan aikaan mennä heinähattu hevosvetoisilla vaunuilla ja "mafioso" mersun citymaasturilla. Ei ehkä se näky mihin on tottunu. 

Ja miksei ole kuvia? No siksei, kun mun armas Noksuni päätti alkaa taas temppuilemaan, ja jos otan kuvia, niin näkyy pelkkää mustaa. Kopistelen sitä hiukan huomenna kun jaksan, josko se siitä sitten tokenis.

Eräs näky sai mut tänään kaupassa muistelemaan menneitä, ja hymyilemään... hyllyssä oli myytävänä yhteispakattuna 0,7L vodkapullo ja 0,5L appellsiinimehupullo. Ristin sen "teeseitseruuvimeisseli"-sarjaksi. Takuuvarma 60-50 -sekoitus :) Tästäkin olis ollu kiva ottaa kuva muttakun ei niin ei.

Vastoin kaikkia sääennusteita, tänään ei tullut vettä. ainakaan niin että olisin huomannut. Ilmastointi sen sijaan alkoi sanomaan sopimustaan irti :S.

Mulla olis kehityskeskustelut edessä kunhan täältä pääsen... Jossain osaton kehityspäivillä muistaakseni esimies heitti lonkalta että tuo meidän hydrauliikkakaveri tarttis "seuraajaa"... Olin kyllä aika juovuksissa, että saatan muistaa väärin. Lisäks se sano, että "ei saa rakastua liikaa yhteen laitteeseen/tuotteeseen" Tänään laskin päässäni että 1+2~3 ja että mulle aiotaan ilmeisesti ehottaa jotain minkä seurauksena tätä matkaamista saattais olla luvassa enemmänkin. Ei siinä muuten mitään, mutta se saattaa sotkea apinan suunnitelmat siitä että apinasta tulis jossakin vaiheessa kunniallinen kotonakin viihtyvä perheenisä tms. Eipä sitä varmaan kannata miettiä kun ei ole sitä naarasapinaakaan löytynyt, mutta silti. Sanoakko JOO vai EI, jos "jatkuvan reppureissaajan" roolia tarjotaan... Stupid or not stupid...siinäpä se.

Oon koittannu miettiä jotain hyvää komennusmiesvitsiä taas monta päivää, mutta en osaa muutakun tuon, jonka osassa X jo kerroin. Silti se on musta aina niin "hauska" . Kertooko se sitten jotain musta :) Mutta tämä saa mut joka kerta hymyilemään: Bulgarialaiset ääntää ja lausuu meidän yhtiön nimen kutakuinkin näin: OutoTeku... Niimpäniin. Jos multa kysyttäisiin, niin voitaisiin vaihtaa kyllä nimeä. Koitan saada kameran jostain ja lisää kuveja kuhan kerkiän!

-apina-