Moron!

Mokoma: Heihei heinäkuu ja miksei elokuukin

otsikon saa tulkita miten haluaa. Komennus harjavallassa loppui 1,5 viikkoa siten. Sitä seurasi sitten 2 konepajapäivää ja sitten koittikin jo perjantai ja viikonloppu. Perjantaina päätin hetken mielijohteesta osallistua Helsinki - Tallinna Race 2010:een tälläisen purjeveneen miehistössä:

Kisa oli mukava, ja tulos kohtuullinen. Harmi vaan kun lennot sunnuntaina painoi päälle ja piti lähteä lauantain iltalautalla kohti helsinkiä. Lauttamatka Tallina-helsinki  on muuten ihan yliarvostettua hommaa. Tämä on kuulemma baarimikon mukaan mojito:

Noh helsinkissä oli ihan kivaa nähä kavereita. Viime sunnuntaina piti sitten napata taas työkalut ja - halut laukkuihin ja suunnata nokka kohti Assarelia. Matka meni hyvin Austrian Arrows tarjosi hyvää lasagnea ja muutenkin oli ihan jees.

Maanantai taas oli aika shokki. Saittimanageri oli lomalla saman aikaa kun olin poissa ja sitä oli ollu tuuraamassa yks Pekka, jota taas urakoitsija oli juoksutanu ympäriinsä ja yrittäny kusettaa minkä oli kerenny. Hommat oli vähän seissy. Ekana tarkastin yhden yksinkertaisen teräsrakenteen minkä olin piirrelly ennenku lähin pois. Eihän se näyttäny ku etäisesti siltä ku kuvissa. Siitä nostin jo vähän ääntä, että esim jos kiinnitykset on suunniteltu M20 pulteilla, niin ei se kestä sillä että jätetään 2/3 pois ja käytetään niissäkin M10 pultteja. Tämä siis yhtenä vakavana puutteena noin kymmenestä... Että mukava paluu oli. V*tutti ihan suoraan sanottuna...

Sähköstykset oli edenny ihan ok :) toivon vaan että nämä sähkölinjavedot ei ole meidän suunnittelemia:

Älkää koskaan suunnitelko tällasia kukaan. Jos haluatte tietää mitä on vialla, niin miettikää sitä kupi-kaveria kun sen pitää jossain vaiheesa tehä noille pumpuille jotain... :D

Maanantain epistola oli muilta osin sitten tällainen:

Näillä eteenpäin, ja kyllä ne hommat taas mua isomman apinan johdolla lähti eteenpäin.

Viikonloppua kohden asiat alko taas rullaamaan ja työt taas etenee. Viikolla meillä oli vierailulla 2 käynnistäjää, ja koetettiin etiä uima-allasta täältä Panagyurishtesta. Löytyhän se:

On täälä jossain toinenkin, mutta ei olla vielä löydetty.

Yleisesti: Maanantaina ja Tiistaina ja osittain Keskiviikkonakin iltapäivällä ei tarvinnu haaveilla suihkusta tai vessasta kun vettä ei tullu mistään :)

Viikonloppuna Asiakas vietti kaivosmiesten päivää. Oli bussikuljetus noin 1300m korkeuteen tuonne vuorille. Firma oli kustantanut melkein kaiken. Oli tunnetuimipia bulgarialaisia näyttelijöitä ja laulajia, ja porukkaa muutenkin noin 2000. Tunnelma oli mukava, ja totesin siinä tulkille, että ei tällanen ole suomalaista yrityskulttuuria. ainakaan mun tiedon mukaan, korjatkaa jos oon  väärässä.

OK, tää nyt on kuva ihan aamusta kun saavuttiin paikalle. Isompia telttoja oli kaikenkaikkiaan 14. lisäks porukkaa lavan edessä tanssimassa tätä "rivitanssia" pilvin pimein.

Esiintymässä oli joku "flop"-starssin voittanukkin:

ja jotain tanssityttöjäkin:

Siis ihan oikeesti hieno tapahtuma ja paljon porukkaa ja paljon mukavia ihmisiä. Ainutlaatuinen kokemus :)

Täällä oli kuulemma eilen koko kesän lämpimin päivä. Tarkkoja lukemia en tiedä, mutta kuvitelkaa ruåttalainen sauna, ja siellä koko päivä :D Ei yhtään pilveä missään.

Täällä hetki vielä ja sitten 11.9 ainakin lomalle. 2 viikkoa lomaa ja sitten mahdollisesti vaihto ison apinan kanssa olemaan tukihenkilönä startupin aikaan. Lisäks tarjottiin todellista mahdollisuutta lähteä asennusvalvojaks "pueblo viejo" projektiin.

Kiinnostaa kyllä. sijainti jossain Dominikaanisessa tasavallassa tuolla nuin:

Siinäpä se taas!

Disco Ensemble: Stun Gun