This week i've mostly eaten fish...

eli apinan maailmaan ei kuulu uutta eikä ihmeellistä. Hotellin netti toimii tänään poikkeuksellisesti ja voi vähän päivittää tätä blogia :)

To the man in brighton ja tytölle(naiselle) oulussa: kiitos maininnastanne blogissanne :) toĭ me nakara mnogo shtastliv

Joo, eli suurin syy päivittämättömyyteen on netin toimimattomuus, verkot toimii välillä oikeasti hitaasti tai ei ollenkaan. Töissä ei taas ole ollut aikaa kirjoitella.

olin huolestunut kun youtube ehdotti mulle tänää tätä:

http://www.youtube.com/watch?v=Rdy7S8zAToA&feature=grec_index&videos=yNbEDNFYyO8

Viime viikolla saatiin altaat meidän mielestä jälkivalua vailla valmiiksi. Tämän viikon alussa saapui sitten altaiden valmistajayrityksen puolalainen edustaja paikalle. Puolasta.. Kaveri puhui venäjää ja vain muutaman sanan englantia... Ja se puhu paljon ja koko ajan :D Meidän tulkki, Stella oli välillä hätää kärsimässä, kun ei se osannu sanoa mitä se kaveri söpötti. Mutta "harasoon" minä ymmärsin ja "njet harasoo". Niillä mentiin pari päivää :) Kolmea allasta piti nostaa toisesta päästä että mr. AT oli tyytyväinen. ei sillä, näyttävät hyviltä ja olisin ottanu niitä kuvejakin, mutta puhelin ei ole viimeaikana tykänny musta tippaakaan, niin ei voi vaan mitään.

Samaan aikaan on aotettul asentamaan svenskisuunniittelun strippauskone(irrottaa siis katodin pintaan kasvaneet kuparilevyt). Etenee mnogo dobŭr! erittäin hyvin :)

Mr. kaks metrinen bulgraari tuli viimeviikon loppupuolella meidän konttiin juttelemaan ja alkoi puhumaan mulle!!! että tässä jutellaan niinkuin kaks ihmistä toisillemme. Joo, oli pokassa pitelemistä, kun ei se aiemmin ollut edes sanonut mulle päivää. No epäilen että se johtuu siittä että urakointifirman omistaja sattui kuulleen että joku olis valitanu kaverin käytöksestä työmaalla(en minä) ja oli siellä sitten joka päivä vahdissa että tää mr. käyttäytyy sitten asiallisesti ja kunnolla. Lupauksiaan se ei vieläkään pidä kummiskaan :)

Apinalla loppuu akku, mutta Apina palaa suomeen 27.7. valitettavasti... täällä vieläkin kaikki vähän kesken ja olis kiva nähdä loputkin tästä hommasta. No kummiskin Tiistai-iltana suomeen ja keskiviikkona konttorille hakemaan lisää varusteita ja työkaluja ja sitte illaks...No kukaan ei arvaa :) Harjavaltaan!! Voipi olla että tänne tullaan vielä takas, jossein valtojen vuosihuolto apinan kohdalla kestä kaikkia 4:ää viikkoa(lyhensinköhän tuon neljää oikein...) Mutta ensiviikon alkupuolella suomalaistun ja joudun tottumaan siihe että kaikki maksaa ja...ja... Niin :)

Ja joo dieetti ja tupakoinnin lopetaminen eivät sovi välttämättä yhteen, mutta onneksi lämpö on pitänyt huolen siitä ettei huvita syödä liikaa.

maanantaina viimeinen bulgarian merkintä ja paljon kuvia :) lupaan ja vannon!

http://www.youtube.com/watch?v=TJKbL-cAdrE

-apina-